Wat als….14/ 365

Gisteren begon het, kriebelen ging het. Tijdens het leren dacht ik bij mezelf, wat als het nou wel lukt, en ik toch slaag voor dat examen?

Ik ben begonnen met deze studie voor gewichtsconsulente uit pure interesse en niet met de intentie er iets mee te gaan doen. Met vallen en opstaan ging het, wat vind ik het moeilijk! Eenmaal in de goede flow, werd ik ziek en stond het op laag pitje. Uiteindelijk besloten om het af te maken en in september doe ik examen.

Stel je toch voor dat ik wel zou slagen..dan heb ik een mogelijkheid erbij en zou ik voor mezelf kunnen beginnen.  Mijn hoofd zit vol hersenspinsel, kan niet, te moeilijk……Maar wat als het zou lukken…..

Ik blijf erbij, eerst maar eens examen doen. Voor de zekerheid ben ik alvast aan het uitzoeken hoe de kamer van koophandel werkt en denk zachtjes na over een ondernemingsplan.

Stel je nou toch voor……8985d0f5e37d878c7cc5e5b9c3ac4fe4




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.