Mijnleven 2/12

"Laat ons Zomerspelen."  Zomerspelen  Stichting Dongense Jeugdraad organiseert elk jaar, in de vijfde week van de basisschoolvakantie, de  Zomerspelen. Tijdens de Zomerspelen komt iedereen samen voor vijf dagen spelen. Ruim 1400 kinderen, van vier tot en met dertien jaar, spelen allerlei actieve spellen en beleven een fantastisch avontuur in een uniek thema, compleet met decor, toneelfiguren en een spannend verhaal dat altijd goed afloopt. https://www.dongensejeugdraad.nl/zomerspelen/
“Laat ons Zomerspelen.”
Zomerspelen
Stichting Dongense Jeugdraad organiseert elk jaar, in de vijfde week van de basisschoolvakantie, de Zomerspelen. Tijdens de Zomerspelen komt iedereen samen voor vijf dagen spelen. Ruim 1400 kinderen, van vier tot en met dertien jaar, spelen allerlei actieve spellen en beleven een fantastisch avontuur in een uniek thema, compleet met decor, toneelfiguren en een spannend verhaal dat altijd goed afloopt. Ik doe hieraan mee door ervoor te zorgen met 2 andere moeders verzorgen wij dit jaar met z’n 3-en de lunch voor de leiding en toneel spelers van maandag tot en met vrijdag! Dit jaar mijn 4e jaar als smeermoeder en vanavond was de vergadering en is de lunch bekend voor volgende week! Ik heb er zin in 😂 
https://www.dongensejeugdraad.nl/zomerspelen/Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.