Mijnleven 2/13

Vanavond nog even Urs tijd gepakt, dit achtergrond muziek erbij gekozen, mijn Yoga mat uitgerold en mijn yoga kussen erbij voor de meditatie na de oefeningen. Gestart met de zonnegroet een aantal rondjes en oefeningen die ik prettig vind om te doen! De eerste ronde gaat mijn hart nog tekeer als een bang vogeltje al merk ik snel dat dit zakt en hoe prettig ik dit vind om te doen. Maar goed dat niemand mij hoort of ziet, hier laat ik los, en laat ik alles gaan en gaan de oefeningen dieper en verder met iedere ademhaling. Ik die ontspannen wordt. Na deze oefeningen lekker mediteren en ik ben weer helemaal *Zen*.
Vanavond nog even Urs tijd gepakt, dit achtergrond muziek erbij gekozen, mijn Yoga mat uitgerold en mijn yoga kussen erbij voor de meditatie na de oefeningen. Gestart met de zonnegroet een aantal rondjes en oefeningen die ik prettig vind om te doen! De eerste ronde gaat mijn hart nog tekeer als een bang vogeltje al merk ik snel dat dit zakt en hoe prettig ik dit vind om te doen. Maar goed dat niemand mij hoort of ziet, hier laat ik los, en laat ik alles gaan en gaan de oefeningen dieper en verder met iedere ademhaling. Ik die ontspannen wordt. Na deze oefeningen lekker mediteren en ik ben weer helemaal *Zen*.

 

 

 

 

 
Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.