Mijnleven 2/22

Ik weet door mijn jarenlange ervaring in het delen door lief en leed met lotgenoten heen, dat fibromyalgie/cvs lotgenoten dit heel erg kennen het scheelt ons soms 2kilo op de ochtend met de avond. Het is vocht en natuurlijk ook dat wat je nuttigt door de dag heen, dat vult bij de magere mensen ook hun ingewanden/ buik. Het wordt bij mij met de jaren wel erger, idd ook overgang. Ik krimp het moet nu in de breedte. Maar ik merk dat mijn ingewanden het vanaf de middag, niet prettig gaan vinden en op de avond niet meer uit kunnen houden. Ik raak er ook benauwder door wat mijn astma prikkelt. Smorgens kan mijn riem op de laatste gaatje, heb ik maat 40/42 van broek, na de middag gaat deze al 2 gaatjes terug en na het avondeten gaat de broek uit, soms al eerder en dan neem ik er een met elastiek in de boord maat 44, wanneer het bedtijd is ben ik blij dat ik liggen kan zonder kleding. En alles kan laten hangen, vermoeiend is het zeker. Ik ben nu 50, van geest nog 20 en voel mij vaak 80. Heb gelukkig geen erge pijnklachten in mijn lichaam, dus vind ik CBD-olie niet nodig, heb wel vaak erge jeuk. Of ik mijn bloed door de aderen kan voelen stromen. Tja, onzichtbaar ziek zijn is geen pretje al kan het altijd nog erger.
Ik weet door mijn jarenlange ervaring in het delen door lief en leed met lotgenoten heen, dat fibromyalgie/cvs lotgenoten dit heel erg kennen het scheelt ons soms 2kilo op de ochtend met de avond. Trots zie ik op de ochtend nog altijd mijn 2-pack.😂 Het is vocht en natuurlijk ook dat wat je nuttigt door de dag heen, dat vult bij de magere mensen ook hun ingewanden/ buik. Het wordt bij mij met de jaren wel erger, idd ook overgang. Ik krimp het moet nu in de breedte. Maar ik merk dat mijn ingewanden het vanaf de middag, niet prettig gaan vinden en op de avond niet meer uit kunnen houden. Ik raak er ook benauwder door wat mijn astma prikkelt. Smorgens kan mijn riem op de laatste gaatje, heb ik maat 40/42 van broek, na de middag gaat deze al 2 gaatjes terug en na het avondeten gaat de broek uit, soms al eerder en dan neem ik er een met elastiek in de boord maat 44, wanneer het bedtijd is ben ik blij dat ik liggen kan zonder kleding. En alles kan laten hangen, vermoeiend is het zeker. Ik ben nu 50, van geest nog 20 en voel mij vaak 80. Heb gelukkig geen erge pijnklachten in mijn lichaam, dus vind ik CBD-olie niet nodig, heb wel vaak erge jeuk. Of ik mijn bloed door de aderen kan voelen stromen. Tja, onzichtbaar ziek zijn is geen pretje al kan het altijd nog erger.



0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.