KZN ( kunstwerk zonder naam) # 5.132 van 365

Aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom ligt dit kunstwerk zonder naam.  Waarom het geen naam heeft, snap ik wel. Ik zou niet weten wat het voor moet stellen. U wel? Ik lees het graag. Om het beeld goed te kunnen beoordelen verwijs ik naar de extra pixels op www.facebook.com/eendkuhwak.

De maker van dit KZN is Arjanne van der Spek ( 1958), een Nederlandse beeldhouwer. Zij heeft ook les gegeven aan diverse kunstopleidingen. Werk van haar staat overal in Nederland in de openbare ruimte en ook in musea in Amsterdam, Gouda en Nijmegen. Zij heeft meerdere kunstwerken zonder naam gemaakt. Op http://www.arjannevanderspek.nl/ is meer te zien van haar werk. Even voor 2017 aanklikken en u kunt verder klikken naar haar werk.

Het KZN in bergen op Zoom is van brons en ligt sinds 1989 in een plantsoen aan de Burgemeester Stulemeijerlaan.

Groetjes Kuh Wak
Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.