Mijnleven 2/87

Vandaag een off-day. Wat was het heftig om het bij te staan en sterk te blijven om hem op een waardige manier hier doorheen te lijden. Bijna 6 Jr hebben we genoten, stond je altijd als eerste bij het hek. En vandaag besef ik dat ik er nog doorheen moet. Naar de stal waar ik jou dan niet meer zal zien. Mijn vriendin waar jullie bij wonen loopt de hele dag naar de 2 achterblijvers. Ik heb vanmorgen gezwommen gewerkt een afspraak vergeten op te volgen en voelde mij zo ellendig Wtf heb ik..... Verhoging dan is het te snappen. In de relaxstand dan maar!
Vandaag een off-day. Wat was het heftig om het bij te staan en sterk te blijven om hem op een waardige manier hier doorheen te lijden. Bijna 6 Jr hebben we genoten, stond je altijd als eerste bij het hek. En vandaag besef ik dat ik er nog doorheen moet. Naar de stal waar ik jou dan niet meer zal zien. Mijn vriendin waar jullie bij wonen loopt de hele dag naar de 2 achterblijvers. Ik heb vanmorgen gezwommen gewerkt een afspraak vergeten op te volgen en voelde mij zo ellendig Wtf heb ik….. Verhoging dan is het te snappen. In de relaxstand dan maar!



0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.