#2 Daarom Nu!

20160611_191048

Titel veranderd in Daarom Nu!

Heb toch na moeten denken om een vaste titel voor mijn blogs hier zo. Daarom Nu is het geworden omdat ik Nu heb besloten om over mij en mijn leven te gaan schrijven.

DAAROM NU!

Vandaag moest ik naar de Logopedie in de binnenstad. Helaas geen bussen en voor de fiets te pakken was het me te slecht weer en misschien ook nog wel te vermoeiend na mijn ziekenhuisopname net voor Kerstmis. Ik mag gelukkig tegenwoordig gebruik maken van taxivervoer, daar was ik dus extra blij om.

Bij de logopedie krijg ik geen praatsessies maar een massage van mijn stemplooien en strottenhoofd om deze wijder te kunnen maken. Dit omdat ik al vele malen in paniek raak als ik geen lucht krijg en bang ben dat ik stik. Nu zijn ze er dus achter dat mijn stemplooien/banden net verkeerd om sluiten en dichtgaan zoals zou moeten. Hopelijk gaat dit me wel helpen om wat verlichting te krijgen in het ademen. Het zou fijn zijn als de paniekaanvallen daardoor alleen al weg blijven. Dat is echt geen pretje kan ik jullie vertellen. Nog heel even de stad in geweest voordat de taxi me weer kwam ophalen.

Plaats foto van mezelf. Dit is voor mij ook soort van therapie omdat ik zo een ontzettend minderwaardigheid complex heb dat ik mezelf ook niet bekijk in de spiegel. Ook foto’s ergens plaatsen van mezelf vind ik niet fijn.  Daar wil ik ook verandering in brengen naar mezelf toe. Mezelf leren accepteren zoals ik ben.

 

Donderdag 4 Januari 2018

 

 

 

 

 

 




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Ursula zegt

    Hoi lieve lieverd uit het zuiden van Nederland. Wat een jaar heb je achter de rug. Toch wens ik óók jou de allerbeste wensen voor 2018 toe. Wat ben je een prachtige vrouw, je mag gaan stralen hoor. Laat die onzekerheid maar los, je bent mooi. Het is óók zó herkenbaar dat stukje bij mij. Ik plaatste gisteren voor het eerst (na al die selfies) een video, 2min, hoe ik er op de avond aan toe ben. Vreselijk confronterend. You go, girl

  2. Anita Theunissen zegt

    Lieve Helmy je bent een prachtige lieve eerlijke en mooie vrouw en vriendin.zo dat mag ook eens gezecht worden. Knuffel van Anita

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.