markt 135/365

Het verpleeghuis waar ik werk hield vandaag een soort gezondheidsmarkt. Ik mocht de dieetiste helpen en ook mezelf promoten als gewichtsconsulente. We hadden op de kraam allerlei folders en promotiemateriaal. De dieetiste had een soort vetmeter bij zich  om metingen te doen bij medewerkers die dit zouden willen. Er werd niet heel veel bezoek verwacht, werd mij verteld dus ik mocht er niet zo veel van verwachten. Een zorgverzekeraar, De bedrijfsarts en nog meer mensen stonden in de zaal.

Eenmaal begonnen, stroomden de mensen binnen en dat was meer dan verwacht. De dieetiste had het erg druk met de metingen dus nam ik het woord in de kraam. Natuurlijk heb ik ook een goed woordje voor mezelf en dat bleek te werken. Ik heb leuke, ook nieuwe mensen ontmoet, mooie gesprekken gevoerd. Of het zover komt dat  er afspraken worden gemaakt zal ik af moeten wachten, maar ik vond het geweldig om te doen.

Eerder deze week kreeg ik al wel een mail van iemand die een vrijblijvend gesprek met mij wil. Dit gaat aanstaande donderdag plaatsvinden. Al het goede komt tegemoet en ik vertrouw op al het goede!




2

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

2

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.