Mijnleven 2/201

‘Dat loslaten vind ik misschien wel het moeilijkst. Ik ben geen sportschooltype, maar ik kan heel fanatiek zijn. Toen ik voor het eerst yoga deed, wilde ik alles meteen perfect doen. Ondanks die frustratie heb ik doorgezet, want ik voelde dat yoga goed voor me was. Wat me hielp waren de woorden van mijn lerares: je kunt het niet fout doen, je kunt alleen steeds opnieuw beginnen. Dat zinnetje, maakt het zo leuk om yoga te doen.’
‘Dat loslaten vind ik misschien wel het moeilijkst. Ik ben geen sportschooltype, maar ik kan heel fanatiek zijn. Toen ik voor het eerst yoga deed, wilde ik alles meteen perfect doen. Ondanks die frustratie heb ik doorgezet, want ik voelde dat yoga goed voor me was. Wat me hielp waren de woorden van mijn lerares: je kunt het niet fout doen, je kunt alleen steeds opnieuw beginnen. Dat zinnetje, maakt het zo leuk om yoga te doen.’Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.