365 dagen project

Desktop versie Inloggen

marieke rolloos

marieke rolloos

Ik ben Marieke Rolloos en heb een atelier in Delft waar ik creatieve workshops geef, Atelier Zeven. Ik ben dit 365 dagenproject gestart om mezelf uit te dagen. Iedere dag een bloem maken.... En ze gelijk 'verstoppen' in Delft. Spannend! Blijf ook op de hoogte via facebook.

Bloem per dag kun je volgen ook op blog.atelierzeven.nl

Website URL: http://www.atelierzeven.nl

Week 32/dag 223

zaterdag, 11 augustus 2012 07:34 Gepubliceerd in Creatief

Dag 223 - Laatste bloemetje op deze site

Vandaag een laatste bloemetje op deze site. Ik ga verder met bloggen en haken, maar post dit op een m'n eigen site. Ik heb door de vakantie een heel handig appje op mijn mobiele telefoon waardoor het bloggen zo vreselijk veel sneller gaat en zonder allerlei toestanden van het verkleinen van foto's en dergelijke. Dat ik heb besloten voortaan alleen nog maar via de telefoon te bloggen om zo wat tijd (en ergenis) te besparen. Hopelijk zie ik jullie op blog.atelierzeven.nl. :-)

Langs deze weg wil ik ook graag Sanne heel hartelijk bedanken en alle bloggers heel veel succes wensen met hun projecten!

Hartelijke groeten,

Marieke

Week 31/dag 215

vrijdag, 03 augustus 2012 18:29 Gepubliceerd in Creatief

Dag 215 Hoelahoepen...

De laatste dagen ben ik zo in de weer met de naaimachine en locker, dat ik nauwelijks toe kom aan het haken van bloemen. Gelukkig had ik gisteren een rok gemaakt die wel wat opgefleurd kon worden met wat blommigs. Het is niet veel bijzonders maar het geeft de rok wel een gezellig tintje.

dag 215 buiten

Het was vandaag een volle dag. De hoelahoep werd bezorgd, dus gelijk buitenspelen en hoelahoepen. Pfff, dat zal ik morgen wel voelen... Het is een soort workoutachtig zwaar ding met bulten, die nogal in je zij priemen. Voor de echte doorzetters dus. :-/ Ik kreeg de tip van een vriendin om dit te gaan doen. Ik loop namelijk al een tijdje te mekkeren dat m'n onderrug zeer doet, een goede remedie schijnt te zijn om je buikspieren te trainen. Maar dat is zo gruwelijk saaaaaaaai. Naar een sportschool gaan daar word ik ook niet blij van. Maar hoelahoepen! Door buitenspelen van je rugpijn af en en passant nog een wespentaille kweken... Klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. ;-) We shall see!

215 buitenspelen

Voorlopig kan ik lekker met Floor en Daan mee buitenspelen. Bij de hoepel wordt een hilarische dvd geleverd met een workout, gegeven door een Chinese mevrouw en meneer, in het Russisch nagesynchroniseerd. Totaal onbegrijpelijk (voor mij dan), maar erg vermakelijk. Op zich al de moeite waard om daarvoor de hoepel te bestellen! ;-)

Fijne avond!


Week 31/dag 214

donderdag, 02 augustus 2012 08:59 Gepubliceerd in Creatief

Dag 214 - Uitstekende dag voor een lentejurkje!

Het is gelukt, het lentejurkje is af en zit als gegoten! Helemaal blij. Straks gauw op jacht naar nieuwe stofjes. :-)

De bloem van vandaag kwam ik gisteren tegen op het net en is van Luz de Angeles Tejidos. Fijn als je de patronen kunt lezen de taal er niet toe doet. Mooie bloem! En ook lekker lui om zelf niet te hoeven nadenken....

luz de angeles tejidos

dag 214 buiten

Fijne dag!

Week 31/dag 213

woensdag, 01 augustus 2012 12:41 Gepubliceerd in Creatief

Dag 213 - Lang leve de plonsjes.

Vanmorgen op brute wijze gewekt door zoonlief. We hadden het rijk alleen en lagen heerlijk uit te slapen. Het was 10 uur en er moest gezwommen worden, in een zwembad. :-/ Als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het zwembaden. Gelukkig belde een vriendin dat zij naar de delftsehout ging voor een plonsje en dat vond Daniel ook wel een strak plan. Daar heerlijk gezwommen en een bloemetje gehaakt!

dag 213 buiten

Best gezellig die bloemetjes op een rij!

Fijne dag!