Week 11 & 12 #52

En het zijn weer twee weken in een verslag geworden. Doordat ik 5,5 dag in de week werk, kom ik simpel weg nergens aan toe. Als jullie het goed vinden, en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat jullie dat niet vinden, geef ik de komende periode 1 keer in de 2 weken verslag van mijn 365dagenroze-project. Want natuurlijk loopt mijn project gewoon door! Elke dag een foto, elke dag iets roze. Het is zo leuk om dingen met een bepaald thema te maken. Roze is nog steeds overal. In mijn winkel, op straat, bij mijn ouders, in mijn huis. Aan geschikte roze-items geen gebrek. Nu nog tijd vinden om er over te schrijven!

En van de mooiste foto’s die ik de afgelopen 2 weken heb gemaakt was de foto van de koekjes-met-slagroom-en-smarties-gebakjes. Door een heftig dodelijk ongeval in de motorsport, realiseerde ik me dat elke dag een klein feestje moet zijn. De volgende dag maakten we deze taartjes, en vertelde ik de kinderen dat elke dag een speciale dag is, en dat we blij moeten zijn met alles wat we hebben en kunnen. Vinnie’s reactie: “Mama, dit zijn de mooiste taartjes die ik ooit heb gezien!!” deed de rest. 

Hieronder dus weer 14 foto’s, van allemaal roze dingen. Enjoy!

151011, dag 71, mooie fairtrade poefen uit india. Met op de bruine poef een roze detail

161011, dag 72, met mijn lieve hubby op de foto. Als roze item een haarspeldje! 

171011, dag 73, mooi plaatje uit lijfblad Flow

181011, dag 74, 3 november stopt de buskaart in Groningen, Boeh!!

191011, dag 75, ook mijn ventje heeft wel eens een roze aankleedkussenhoes

201011, dag 76, badeendjes nieuwe stijl

211011, dag 77, mijn kleine meisje in haar roze pyama

221011, dag 78, Dora is goed vertegenwoordigd bij ons gezin

231011, dag 79, onderweg op de fiets met Vinnie kwamen we een roze poster tegen

241011, dag 80, elke dag is een feestje. Vandaag met koekjes-met-slagroom-en smartie-taartjes

251011, dag 81, niet mijn etalage, maar wel een leuke! Met roze stoeltje in de rechterhoek

261011, dag 82, elke maand schrijf ik voor Lyla in dit roze boekje

271011, dag 83, en weer Dora!

281011, dag 84, wat een leuke auto!! Ik kwam er toevallig langs toen ik een andere weg fietste dan gewoonlijk

Dat was het weer voor nu. Met dank aan het onbeveiligde internet van mijn buren kon ik deze blog lekker op de bank typen. Wat een heerlijkheid na een week keihard werken!

Tot over 2 week, met weer 14 nieuwe foto’s,

Stay pink 😉

Liefs Kimm
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.