Org- Idee – Ellen

Ellen de Jong
Ellen de Jong komt uit Sliedrecht en heeft sinds 20 augustus haar eigen 365 dagen project. Niet met een specifiek thema, maar gewoon wat haar op die dag boeit. Dit project is dus een goed voorbeeld van het dicht bij jezelf blijven; dat werkt het beste!

Naam
| Ellen de Jong
Plaats | Sliedrecht
Naam project | Org-idee
Website | org-idee.blogspot.com
Dag 1 | 20 augustus 2011
Dag 365 | 20 augustus 2012

Wat houdt je project in?
Mijn project houdt in: de dingen die ik dagelijks meemaak of ervaar en voel. Ik probeer zoveel mogelijk namen weg te laten, om niemand ermee aan te wijzen. Tenzij het niet anders kan of het van belang is voor het verhaal, dan zet ik ze er wel bij. Het gaat over mijn werk, mijn dagelijkse beslommeringen en over de mensen en dieren om me heen.

Waarom doe je dit project?

Ik vind het heerlijk om van me af te schrijven en ook nog op een leuke manier zodat mijn overdenkingen ook voor een ander leuk zijn om te lezen!

Wat heeft dit project je opgeleverd?
Een hoop voorpret als er gedurende de dag iets gebeurt wat me meteen inspiratie geeft voor het schrijven van de Blog van die dag. En leuke reacties.

Waarom zouden ook anderen een eigen 365-dagen-project moeten starten?
Het is een leuke uitlaatklep en vaak vinden andere mensen het leuk om eens wat van een ander te lezen: wat ze meemaken, denken en voelen!


Bezoek de website van het 365-dagen-project van Ellen




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.