Morgen oud nieuws # 39/52 – Even voorstellen

http://www.morgenoudnieuws.nl

Hallo!

Nieuw op deze site dus eerst maar een rondje voorstellen!
Mijn naam is Daniëlle van den Oetelaar, 30 jaar en woon samen met mijn vriend Flo in Arnhem.

Ik werk als communicatiemedewerker bij een afvalrecyclingbedrijf en heb daarnaast een eigen bedrijfje (www.hetbonteschaap.nl) waar ik lekker met stof bezig ben.
Schrijven is altijd al een grote hobby geweest. De echte persoonlijke zaken schrijf ik al jaren op in mijn dagboeken en tijdens de vakantie houd ik altijd schriftjes bij met de dagelijkse bezigheden. Toen ik jaren terug een persoonlijk blog bijhield kreeg ik vaak de reactie dat mijn schrijfstijl zo leuk en open was, daar moest ik meer mee gaan doen. Dat persoonlijke blog heb ik toendertijd gesloten maar de drang om te blijven schrijven bleef.
Het leuke aan schrijven op internet is dat je reacties van lezers krijgt, feedback en inspiratie.

Omdat ik heel wat meningen heb over de dagelijkse dingen uit het nieuws, besloot ik dat als uitgangspunt te pakken. Begin februari van dit jaar besloot ik blogjes te gaan schrijven naar aanleiding van het nieuws op de site www.morgenoudnieuws.nl. Ik neem een nieuwsbericht en schrijf daarmee een blog. Soms geef ik echt mijn mening over het nieuws, een andere keer schrijf ik over iets dat ik meegemaakt heb. Zijdelings heeft het in ieder geval altijd met het nieuwsbericht te maken. Om er voor mezelf een uitdaging aan te hangen besloot ik er een 365dagenproject van te maken. Elke dag een blog, niet gehouden aan aantal woorden maar wel elke dag!

En dat houd ik nu al 276 dagen vol! Sommige dagen sta ik op het punt om het op te geven, want tjonge jonge soms valt het echt niet mee om een nieuwsbericht óf de tijd te vinden, maar uiteindelijk vind ik het toch altijd zonde. Ik ben al zo ver gekomen…nu ga ik het ook afmaken!!

Toen me gevraagd werd of ik aan deze site mee wilde werken hoefde ik daar natuurlijk niet over na te denken…natuurlijk wil ik dat!
En dus vanaf nu af en toe een update van mijn kant. En natuurlijk elke dag te volgen op: www.morgenoudnieuws.nl  🙂

Veel groetjes,
Daniëlle 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.