Blijmakertjes

Een blijmakertje!
Oh, wat een leuk 365 dagen project is dit toch weer. Wil je ook een keer bijdragen aan een 365 dagen project? Dan is dit project perfect! Lever je krabbel aan, en door Blijmakertjes wordt er wat moois van gemaakt. Tof toch!

Naam | Blijmakertjes
Plaats | Arnhem
Websitewww.blijmakertjes.nl
Dag 1 | 28 oktober 2011
Dag 365 | 28 oktober 2012

Wat houdt je project in?
Ik probeer elke dag van iemand anders zijn/haar krabbel een Blijmakertjes te maken, Blijmakertjes zijn illustraties die ik al een tijdje maak om mensen blij te maken. Ze hebben 1 eyecatcher en dat zijn de grote ogen. Deze zie je dus zowieso op elke krabbel Blijmakertje terug.

Waarom doe je dit project?
Omdat ik op deze manier losser ga denken & doen, wil dingen zo graag perfect doen en dat hoeft met deze kleine “opdrachtjes” niet. Ik geef mezelf ook maximaal een half uur om ze te maken. En wat ook leuk is om te vermelden is dat op deze manier ook de Blijmakertjes zijn ontstaan. Ik krabbelde eerst zelf iets en dan keek ik wat ik ervan kon maken.

Wat heeft dit project je opgeleverd?
Naast de vele leuke reacties ook een andere manier van kijken naar lijnen/vormen, wat zie ik erin en dat maakt je creatiever.

Waarom zouden ook anderen een eigen 365-dagen-project moeten starten?
– Voor de uitdaging
– Elke dag iets doen voor jezelf ook al is het maar iets heel kleins
– Anders leren kijken naar dingen

Ga naar de website van Blijmakertjes
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.