Morgen oud nieuws # 40/52

We waren deze week een paar dagen in Frankrijk op familiebezoek. Gelukkig hadden ze daar ook internet dus kon ik lekker doorschrijven!
Omdat het veel te veel tekst is om alle blogs hier voluit te schrijven, heb ik steeds de eerste alinea beschreven. Wil je de rest lezen? Op www.morgenoudnieuws.nl vind je de volledige blogs!

Maandag 7 november 2011Dure kaartjes

Je hoort mij in principe niet klagen. Ik heb een salaris waar ik elke maand van rond kan komen, geen hoge woonlasten en geen hele dure hobby’s. Er blijft zelfs nog wat geld over om te sparen voor vakanties, onnodige maar gave gadgets en een extra paar schoenen.
Om mij heen zie ik mensen die het moeilijk hebben. Die (kleine) kindjes, een zware hypotheek of zorgkosten hebben. Niet alleen ‘of’, sommigen hebben het ‘en’. Alles bij elkaar legt een zware last op je inkomen. Dan blijft er niet zo gek veel geld over om leuke dingen te doen.

 

Dinsdag 8 november 2011Zoektocht

Ik neem me heel vaak voor om mijn administratie eens helemaal uit te zoeken. En dan niet eens zozeer het netjes opbergen in mappen, hoewel dat ook geen overbodige luxe zou zijn, maar het betere uitzoekwerk.
Uitzoeken of ik wel goed verzekerd ben, of ik geen onzinnige zaken afgesloten heb en de abonnementen waar ik niets meer mee doe onder de loop nemen. Mijn favoriete bezigheid in de vrije tijd die ik heb.
Per maand scheelt het misschien niet eens zo heel erg veel terwijl het bedrag per jaar aanzienlijk kan oplopen.

 

Woensdag 9 november 2011Welkom Sinterklaas

Kinderen die niet kunnen slapen, die elke dag aan hun ouders vragen wanneer ‘hij’ nou komt en de longen uit het kleine lijfje zingen bij het zetten van hun schoen. Sinterklaas is op komst!

 

Donderdag 10 november 2011365dagenproject

Toen ik begon met mijn 365 dagen project was het nog een relatief nieuw idee. Gaanderweg kwam ik steeds meer projecten online tegen. Mensen die net zo maf zijn als dat ik ben om iets een jaar lang vol te houden. Of het nu handgeschreven briefjes, elke dag een foto of iedere dag een gepimpte wasknijper is. We doen allemaal ons best om het jaar vol te maken. Best een hele prestatie dacht ik zo.

 

Vrijdag 11 november 201111-11-11

Als ik mee zou doen aan de stelling van de dag over de bijzondere datum van vandaag op de site van De Telegraaf zou ik positief stemmen. Ik ben namelijk fan van mooie getallen! Of het nu een datum is, de tijd op de wekker of een paginanummer. Zet een mooie reeks achter elkaar en ik hou ervan.

 

Zaterdag 12 november 2011Sinterklaas

Schreef ik een paar dagen geleden nog over het gebrek aan Sinterklaas gevoel hier in huis, vandaag was het toch volop feest in huis.
Samen met vrienden zijn we bij mijn ouders in Frankrijk. Zij hebben hun twee kindjes bij zich, 4 en 1 jaar oud. Zwaar overtuigd van het bestaan van de goedheiligman en In afwachting van zijn komst.

 

Zondag 13 november 2011Pap en mam

Mijn ouders kwamen vijf jaar geleden met de mededeling dat ze van plan waren om naar Frankrijk te verhuizen. Ze hadden daar al een paar jaar een huisje en het was wachten op de beslissing om te verhuizen.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.