Belofte maakt schuld

Gisteravond heb ik met mijn grote mond op Twitter rondgebazuind dat ik vanavond hier mijn eerste blog met beeldmateriaal ga posten.
Zo, bij deze dus 😉

Al verschillende keren ben ik aan een 365 dagen project begonnen en evenzoveel keren ook weer gestopt. Tot nu. Ik ben al 67 dagen (!) op weg en ik heb er plezier in.
Ik weet nu ook dat ik de vorige keren de lat gewoon veel te hoog heb gelegd. Nu houd ik het ‘simpel’ en heb mezelf ten doel gesteld om alle foto’s met mijn telefoon te maken. Op zich niet verkeerd want in de zomervakantie heb ik hem heilig verklaard en is het mijn beste vriend ever.
Wat moet je als moderne werkende vrouw nog zonder telefoon? Zeg nou zelf?!

Om toch net dat andere tintje aan de foto’s te geven, maak ik gebruik van de Retro Camera App.
Dagelijks probeer ik op mijn eigen website een foto te plaatsen, per week maak ik een overzicht voor het album én voor het fotoboek wat na 1 oktober 2012 afgedrukt wordt. De weekoverzichten ga ik ook op deze website posten. Wil je een dagelijkse blik op mijn leven en in mijn kronkels, dan zul je even een uitstapje moeten maken naar http://101010.monkeycards.net/. Dit is een tijdelijke adres tot ik DE naam heb gevonden ;-))

Enjoy de kronkels van een veertig plusser 🙂

 
2011-48-website0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.