Week 10/52 – Thema

Wanneer ik iets echt bijzonders meemaak, mag ik van mezelf een thema-pagina maken 😉

Afgelopen zondag was bijzonder. Samen met mijn puber ben ik naar de bruinkoolgroeve Garzweiler geweest om te fotograferen. Een groot gebied wordt daar afgegeraven en alles en iedereen moet daar voor wijken, zelfs hele dorpen verdwijnen. Indrukwekkend om te zien.
Uiteraard heb ik niet alleen met mijn telefoon gefotografeerd. Ook mijn Canon heeft overuren gedraaid en er zitten wel wat fraaie plaatjes tussen … wanneer ik de tijd heb om te gaan Photoshoppen …

De thema-pagina wil ik jullie niet onthouden, hij komt uiteindelijk ook in het fotoboek terecht.

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.