Week 11/52

Ondertussen loop ik twee weken achter met mijn wekelijkse update MAAR er is wel elke dag een foto gemaakt. Het hoogtepunt van deze week was toch wel de vrijdagavond.

 

Samen met een lief dinneke hadden we net na de zomer de concertagenda hier uitgeplozen en kwamen tot de conclusie dat ook JAH6 wel eens erg leuk zou kunnen zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Op 9 december stonden wij in uitgaanstenue voor het podium en er waren een kleine honderd kaarten verkocht in een zaal waar tussen de 600 en 700 mensen kunnen. En ‘men’ heeft heel wat gemist.

 

Dit is de korte omschrijving die ik bij deze foto van de dag heb geplaatst:

Opzwepende (Jordaan)reggae, zonsondergang, cocktails, blote pootjes op het strand & goed gezelschap.
Zo klinkt het @livepul … met een concert van JAH6.

 

Enjoy!

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.