Daily Diary – Kim

Een foto van Kim Butter

Dat een 365 dagen project hard werken is mag duidelijk zijn. Niet iedereen staat daarom ook even hard te springen om een tweede jaar zo’n project te gaan doen. Kim is een voorbeeld. Hoewel ze echt prachtige foto’s maakt (zie hieronder) zal morgen toch echt de laatste dag zijn voor haar 365 dagen project..

Naam | Kim Butter
Naam project | Daily diary
Website | www.dailydiary.tk
Dag 1 | 1 januari 2011
Dag 365 | 31 december 2011

Wat houdt je project in?
Ik maak elke dag een foto! Niet echt foto’s over wat ik elke dag gedaan heb (al is dat soms wel te zien), meer een ‘fotografie’ – foto. Al zijn sommige foto’s niet even mooi, ik vind het toch leuk om te zien. Hier kun je al mijn betere foto’s zien als je geen zin hebt om heel mijn blog door te kijken!

Waarom doe je dit project?
Ik zag dat een groep meiden dit gingen doen, toen deed ik mee!

Wat heeft dit project je opgeleverd?
Goeie vraag.. Ik denk dat ik ‘ontdekt’ heb dat dingen die op het eerste oog saai lijken, ook heel mooi kunnen zijn op een foto. Als ik m’n blog doorkijk zie ik dat ik veel beter foto’s maak. Ik weet bijna zeker dat dat door het project komt, omdat ik er zo veel mee bezig was. Ook heb ik beter leren werken met photoshop en heb ik veel leuke blogs ontdekt! En als ik materialistisch ga denken; onder andere door mijn volgers heb ik een fotowedstrijd en daarmee een statief gewonnen! Daar ben ik heel dankbaar voor 🙂

Waarom zouden ook anderen een eigen 365-dagen-project moeten starten?
Ik zou het eigenlijk, als je het heel druk hebt met school of iets dergelijks niet aanraden. Daarom ga ik het volgend jaar niet opnieuw doen. Ik heb ook veel mensen gezien die het niet volhielden of mensen die met foto’s die ze op één dag hadden gemaakt hun week vulden. Ik denk dat van de dertig meiden drie mensen het vol hebben gehouden. Als je het druk hebt zou ik een 52-dagen project doen! Waarom je het wel moet doen; je leert veel dingen bij, omdat je er elke dag bewust mee bezig bent én je hebt na een jaar een leuk overzichtje met dingen die je hebt gedaan!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.