Morgen oud nieuws # 47/52

Ik moet tot mijn schande bekennen niet zoveel geschreven te hebben op deze site. Mijn eigen 365dagenproject slokt aardig wat schrijftijd op internet op waardoor het er hier een beetje bij inschiet.

Maar ik heb hier wel gelezen! En dat bracht een dikke glimlach met zich mee…wat zijn er veel nieuwe projecten bijgekomen. Mensen die ook besloten de uitdaging met zichzelf aan te gaan om een 365dagenproject te starten. Als ik vertel tegen anderen dat ik zo’n project doe, kijken ze me in eerste instantie altijd een beetje lachend aan “dat is toch een makkie”. Totdat je ze vertelt dat het dus om echt elke dag gaat, er geen dag overgeslagen mag worden en je er elke dag best wat tijd aan moet besteden. Dan kijkt men iets bedenkelijker 🙂
Maar de drijfveer is het enthousiasme waarmee iedereen zijn of haar project aangaat. De stimulans om het te volbrengen is groot, een dag overslaan is geen optie en hoe meer dagen er op je lijstje bijkomen hoe groter het doorzettingsvermogen wordt.

Zelf ben ik er bijna…er staan 330 dagen op mijn site volgeschreven met een korte column. Vaak vrolijk, soms serieus, soms over het heden, vaak over het verleden, met een mening, een beleving of gewoon een leuk verhaal…maar vooral elke dag! En daar ben ik super trots op!
Hoewel ik best uitkijk naar het einde, geen druk meer om elke dag iets te publiceren, ben ik stiekem al weer aan het denken over een nieuw project. Het blijft kriebelen om nog een keer zoiets leuks te doen. De naam van mijn site is morgenoudnieuws, dus het leukste is het om door te gaan onder die naam, en dus met dat onderwerp. Maar het liefst iets met foto’s, want dat is een andere hobby…dus het is nog even zoeken wat ik dan kan gaan doen. Ideeën zijn van harte welkom 🙂

Wil je lezen wat ik de afgelopen weken geschreven heb? Check mijn site: www.morgenoudnieuws.nl

Groetjes,
Daniëlle
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.