Week 16/52

Week 16 van het project. De week waarin het project een bijrol heeft gekregen, maar wel is doorgegaan!

De week van mijn hernia operatie. Daarom als hoofdfoto de besteksleutels. Deze gekozen op de dag van de operatie. Een messleutel, heel toepasselijk.

Omdat ik maar kort mag zitten dus ook weinig tekst deze week.

Hieronder de andere foto’s van deze week.

 

Maandag 2 januari, Wat een mooi cadeautje! Deze foto kreeg ik van Esther de Boer (van die geweldige wasknijpers). Haar dochter Aniek van zeven jaar heeft deze mooie sleutel van brooddeeg voor me gemaakt vandaag.

 

Dinsdag 3 januari, Kleine meisjes worden groot. “Nieneke” is vorige week gaan shoppen met haar vriendin in Amsterdam. En haar moeder want ze moeten nog niet te snel groot worden! Samen kwamen ze trots terug met deze BFF (Best Friends Forever) armbandjes. Lief hè!

 

Woensdag 4 januari, de bestelsleutels dus, uit een tijdschrift.

 

Donderdag 5 januari, De dag voor dit slotje met duifje. Slotje is van de kast in de woonkamer, duifje heb ik eens op vakantie gekocht en tot op de dag van vandaag spijt dat ik er niet veel meer heb gekocht.
Vandaag natuurlijk dit duifje omdat ik hoop dat ik weer snel mag rondfladderen. Want dat gebonden en beperkt zijn is helemaal niets voor mij.

 

Vrijdag 6 januari, Een gebroken sleutel. Symbool voor hoe ik me voel na de hernia operatie.
Deze sleutel is van Claire (van watisdetijd). Claire was vandaag haar sleutel kwijtgeraakt op de markt, maar heeft hem daarna ook weer terug gevonden. Later thuis: helaas dezelfde sleutel, afgebroken in het slot.

 

Zaterdag 7 januari, Een lief kaartje bij de post vandaag! Gekregen van Esther H (van de 3×365). Superlief!!

 

Zondag 8 januari, Deze mooie wasknijpersleutel heb ik gekregen van Esther de Boer. Esther heeft misschien wel één van de meest bijzondere 365 dagen projecten die ik tot nu toe heb gezien. Ze maakt de mooiste dingen van wasknijpers, en dat elke dag!
En nu dus heel lief ook een wasknijpersleutel voor mij.
En omdat Esther zelf deze sleutel op dag 119 heeft gebruikt in haar project, heb ik dat symbolisch ook op dag 119 van mijn project gedaan.

 

Dit waren ze weer voor deze week, tot volgende week!

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.