Mijn zoektocht naar 365 Ellens

Op de laatste dag van 2011, ben ik mijn 365-dagen-project begonnen. Waarom dan: omdat ik 31 december de leukste dag van het jaar vind. Er hangt dan altijd een sfeer van ‘bezig zijn met de oudejaarsavond’, het voelt relaxed, lekker oliebollen bakken, hapjes maken voor ’s avonds en overal al het geluid van alvast afgestoken vuurwerk.

Voor mijn 365-dagen-project wilde ik dicht bij mezelf blijven, en daarom is mijn onderwerp ‘Een zoektocht naar 365 Ellens’. Ik schrijf iedere dag een blog over een andere Ellen. Met daarbij een persoonlijke noot. Mijn doel met dit project is meer schrijfervaring op te doen, en discipline te krijgen om iedere dag te schrijven. Ik merk in deze eerste anderhalve week ook al hoe leuk het is, ik krijg van alle kanten Ellens aangereikt, en degenen die ik heb aangeschreven zijn ook heel enthousiast. Dus energie en inspiratie krijg ik er ook van!

Wekelijks zal ik hier bijhouden hoe het gaat, met het project, maar ook met mij. Want eerlijk is eerlijk: 365 dagen is wel lang…

Tot volgende week.

Ellen
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.