Week 13 – 16/52

Enkele weken geleden heb ik Sanne gevraagd om mijn account te deactiveren, waarop – terecht – de vraag kwam om hier een afscheidblog te plaatsen zodat jullie weten dat ik van deze website verdwijn. Op dit moment is het erg druk in mijn leventje (kids, werk, voorbereiden vakantie, e.d.), maar toch blijf ik dit keer trouw elke dag een foto maken voor mijn eigen website: Mickey’s project 365.

De voorlaatste keer dat ik een 365 dagen project ben gestart was 2010. Webruimte was zo geregeld en ik had her en der wat mensen hiervoor geïnteresseerd. Ze wilden graag meedoen en kregen ruimte op mijn website om foto’s te plaatsen. Helaas is het door omstandigheden een langzame dood gestorven.
Als ik nu zie hoeveel tijd en energie dit Sanne moet kosten *petje af* weet ik dat ik daar absoluut geen tijd voor zou hebben gehad. Toen niet, maar nu ook niet.

Maar goed, terug naar nu! Ik denk dat ik toch nog even blijf 😉
Gisteren en vandaag heb ik alles weer een beetje bijgewerkt en alles is up-to-date. Ik kwam zelfs tot de conclusie dat ik de memorabele dag 100 heb gemist.
Zodra ik mijn weekoverzicht(en) klaar heb, zal ik ze hier ook posten al dan niet met enkele regels tekst. Dat hangt een beetje van de tijd en omstandigheden af.

Zie hier 4 leuke weken uit mijn leven :-)))

 

 

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.