#365Ellens, een zoektocht

Na bijna 4 weken bloggen, met iedere dag een andere Ellen van de lange lijst, ben ik het nog lang niet zat.

Wat een leuk project is dit aan het worden! Ik krijg zoveel leuke reactie, zoveel mensen die een Ellen aandragen, echt super. Ik heb vorige week visitekaartjes laten maken van dit project, die ik nu kan uitdelen. Ook daar zijn de reacties positief, iedereen wil me graag helpen om mijn project te slagen. Ook de Ellens die ik bericht heb dat hun naam gebruikt gaat worden in mijn blog, zijn allemaal enthousiast. Ze geven me meer informatie over zichzelf en zijn trots dat ze in mijn blog komen.

Ook al is het, met name in het weekend, een zware taak om iedere dag weer de creativiteit aan te spreken om een leuke blog te maken, ik leer ervan en geniet ervan. Het jaar is nog lang, maar het gaat me heel veel brengen. Daar ben ik zeker van!

Tot volgende week,

Groet, Ellen
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.