Lichtpuntjes

Het thema lichtpuntjes werd aan het begin van dit project aangedragen door iemand die twittert over de lichtpuntjes in haar leven. In het leven waarin zij te maken heeft met de gevolgen van hersenletsel. En het leven na de dood van haar man, al is die nog in haar leven aanwezig, maar dan anders. Natuurlijk wilde ik dit thema gebruiken voor mijn project. Lichtpuntjes… ik denk aan wat ik in mijn gedachten vaak geluksmomentjes noem. Eigenlijk hetzelfde idee. Zo fotografeerde ik zeven dagen lang elke dag iets moois/fijns wat voor mijn gevoel past bij die dag én bij het thema. Deze foto’s zijn te zien op www.fotogelukjes.blogspot.com en hieronder een aantal met wat toegevoegde zinnetjes.

Tentamenweek; maandag de hele dag thuis studeren met gelukkig de zon door mijn ramen. ’s middags staarde ik naar buiten en zag hoe mooi het licht door het raam kwam. Daar móest wel even een foto van gemaakt. En bellenblaas… tja… dat is gewoon iets waar ik van hou.

 

bellenblaas

 

Een andere dag besloot ik de lichtjes in mijn plafond te fotograferen. Hieronder eerste een foto van het hoekje in mijn kamer waar die lichtjes zitten. Ik moet altijd aan een sterrenhemel denken als ik ze zie. Met een lange sluitertijd en wat geduld krijg je dan de sterretjes:

 

kamerlichtjes

sterretjes

 

Soms zie ik in iets alledaags wat voor mij ligt iets wat ook kunstzinnig kan worden. Dan doe ik waar ik zin in heb, en dat is waar creativiteit voor mij ook om draait. Daarom:

koekjes

Nu 7 dagen foto’s met het thema ontwikkeling.

Tot volgende week!

Pascalle
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.