Week 19/52

Wat kan ik zeggen over week 19?

Tja eigenlijk niet zoveel. Week 19 was sleuteltechnisch niet zo’n bijzondere week. Er zaten niet echt uitschieters bij.

Maar week 19 is wel weer een week dichterbij het doel: de 52 weken volmaken.

Week 19 heeft daarom ook weer bijgedragen aan levenslessen in loslaten.

Want bij mij ligt de lat altijd hoog, vaak te hoog voor wat goed voor mezelf is. Maar week 19 is dus een middelmatige week en ik vind dat prima! Kijk dat is nog eens wat voor mij!

Als ik al die mooie creatieve, bijzondere projecten zie en lees hier op de pagina heb ik vaak twijfel over wat mijn simpele sleutelfoto’s hier tussen doen, maar dat probeer ik altijd snel weg te wuiven, want tenslotte doe ik dit project toch echt vooral voor mezelf.

Ik vind het ontzettend leuk om uitgedaagd en geinsprireerd te worden door de andere projecten, vaak denk ik alweer aan wat een eventueel volgend project zou kunnen zijn.

Maar voor nu is voor mij het doel, volhouden, bij mezelf blijven, de lat niet te hoog leggen en gewoon doorgaan!

Want leuk is het nog steeds!

 

Hieronder de foto’s van deze week, voor de verhalen zie: http://365sleutels.blogspot.com/

 

 

Tot volgende week!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.