Week 20/52

Een winters weekje in Nederland. Dus lekker buiten zijn en foto’s maken van die wonderlijke witte wereld. En dan per ongeluk kan er zomaar een themaweekje ontstaan..

De maandag begon met een sleutel in de sneeuw:

3001


Dinsdag was er nog meer sneeuw en een heel mooi zonnetje, dus dat vroeg weer om een sleutel in de sneeuw. Dat is de “lachende” sleutel geworden bovenaan het artikel.


Tja en toen begon niet alleen het ijs te groeien, de Friezen zenuwachtig te worden, maar begon er ook bij mij het idee van een themaweekje te komen. Zou het me lukken een week vol te maken met het thema sneeuw en ijs?

Voor mij iets nieuws omdat ik meestal juist voor afwisseling kies in de foto’s. Vaak geleid door de waan van de dag.

Ook relatief nieuw is om een sleutel te laten “poseren” en te proberen er echt een mooi plaatje van te maken.Misschien ben ik aangestoken door het kopje fotografie wat hier altijd boven de artikelen staat en voor mij altijd een beetje beschamend voelt. Want de mooiste foto maken daar gaat het in mijn project eigenlijk niet om. Maar als je dan al die mooie plaatjes ziet van de andere projecten wordt je toch wel aangestoken moet ik bekennen.
Dus per uitzondering de Iphone aan de kant gelegd, en de spiegelreflex ter hand genomen. En ja ik moet het bekennen, dat ziet er wel een stuk mooier uit.


Dus een leuk weekje wat een wat andere benadering heeft gehad dan “normaal”.


En dat is dus precies wat zo’n 365 project zo leuk maakt. Het daagt je op een of andere manier uit. Je creativiteit wordt geprikkeld, en daar is het mij nou precies om te doen.

Ook denk ik dat het een goede manier is om je 365 project vol te houden, probeer het af en toe over een andere boeg te gooien, zodat er geen sleur in komt.


Hieronder de andere “koude” foto’s. De verhalen erachter staan op http://365sleutels.blogspot.com/


0102

Zoekplaatje..


0202

Ingevroren


0302

Ijspegel


0402

Bling bling


0502

Held!


Dat was het weer tot volgende week!


0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.