Nieuwe baby ontdekkingen

Op 1 januari 2012 was het zover: de start van mijn 365-dagen project ‘De nieuwe baby’. Gezien het feit dat het een schrikkeljaar is, hoort het natuurlijk eigenlijk een 366 dagen project te heten, maar vooruit.

Het idee om een 365 dagen project te starten kwam in me op na het lezen van de Flow op mijn vakantie in Frankrijk augustus 2011.
Eigenlijk is het project vanaf die tijd in mijn achterhoofd blijven rondhangen.

Zo rondom oktober werd me duidelijk dat ik mijn project vanaf 1 januari wilde starten. Dat is toch wel de mooiste periode voor een project van precies 1 jaar. We beginnen en eindigen met vuurwerk, hoe dan ook!

Mijn twee passies zijn prima te combineren in mijn project: schrijven en kinderen. Het is zo bijzonder om iedere dag bezig te zijn met mijn twee passies. Het gaat me aan het hart hoe mensen met baby’s omgaan. De afgelopen jaren is er zoveel interessant wetenschappelijk onderzoek gedaan naar baby’s en de uitslagen waren regelmatig grensverleggend. Op mijn blog kunnen meer mensen de uitkomsten van de onderzoeken rondom baby’s lezen.

Iedere dag iets schrijven met betekenis vraagt veel inzet en betrokkenheid. Het leert me wel om meer met de dag te leven, dat is een hele prettige bijkomstigheid van dit bijzondere project!

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.