Week 21/52

Een weekje met van alles wat. Een paar creatieve sleutels, een paar toevallige sleutels. En een mijlpaal. Dag nummer 150!

Creatieve sleutels:

Week 21 heeft me drie creatieve sleutels gebracht. 1 geborduurde muzieksleutel, 1 sleutel bestaande uit symbooltjes voor op Twitter en als laatste een gehaakte sleutel.

En vooral die laatste daar ben ik erg trots op. Ik ben best handig, maar haken, helaas dat is me nog nooit gelukt. Dat komt omdat ik linkshandig ben. En niemand heeft me om die reden kunnen leren haken. Uiteraard heb ik het rechtshandig geprobeerd, maar dat ging me niet lukken. Omdat ik allerlei mooie gehaakte dingen overal tegenkom dus toch maar weer eens een poging gewaagd. En dit keer met behulp van het machtige World Wide Web. Youtube filmpjes om precies te zijn.

En hoera, lang leve Youtube, het is me gelukt, ben trots op mijn gehaakte sleutel. Wat nou zo grappig is, is dat de filmpjes in het Engels waren en ik nu dus wel een beetje kan haken, maar geen idee heb wat ik aan het doen ben, Vaste, Halve, Enkele Stokjes, Dubbele Stokjes, etc, ik heb geen idee, maar wel een sleutel!

Toevallige sleutels:

De grote sleutel aan de wand in een winkelcentrum kwam ik tegen tijdens mijn werk. Dus snel een foto geschoten uiteraard. Ik denk dat het een symbolische sleutel is voor de opening van het winkelcentrum. Ik denk dat deze sleutel tot nu toe mijn grootste sleutel is. Ben benieuwd of dat nog overtroffen gaat worden.

De stoere wachter met sleutels kwam spontaan toen ik uit eten was met de familie in een wokrestaurant. Ik had die dag nog geen sleutelfoto en wel een ketting aan met sleutels. Dat heb ik wel vaker. Toen ik de “bewaker” zag dacht ik die kan mooi even op mijn sleutels letten, dan hangen ze niet in mijn bord 😉

En als laatste toevallige sleutel het geduldspelletje. Deze lagen blijkbaar al een tijdje bij mijn ouders, nooit eerder opgevallen, maar nu mooi weer een dagvulling.

Mijlpaal:

Voor mij is een van de slogans om mijn project vol te kunnen houden: “vieren wat er te vieren valt”. En daarom dus nummer 150 als mijlpaal! Zo’n mooi rond getal. En het klinkt al als heel veel!

150 dagen. Dat is in ieder geval gelukt. Op naar de 200! En op naar week 26 en dag 183 want dan zitten we op de helft.

Kortom af en toe vooruitkijken en je verwonderen over hoe ver je al bent. Voor mij blijft het dan leuk.

Hieronder de sleutels van deze week:

0602

Gehaakt!

0702

Twitter, haha

0802

 Mijlpaal dag 150!

1002

Sleutel XL

1102

Bewaker

1202

Geduldspelletje

Tot volgende week!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.