365 Ellens

Ondanks 1 dag te hebben overgeslagen vorige week vanwege afschuwelijke hoofdpijn, loopt mijn 365-dagen-project goed. Ik heb er zoveel plezier in! Iedere dag een Ellen beschrijven, ik leer zoveel van ze. Ook leer ik beter met Facebook omgaan, ik leer kort en bondig schrijven en doe veel nieuwe contacten op. Ik heb visitekaartjes laten maken van mijn blog, en ook die worden leuk ontvangen. Ik krijg mails van Ellens die ik niet ken, zo makkelijk werkt een netwerk dus eigenlijk. 

Natuurlijk zijn er ook Ellens die niet in mijn blog willen verschijnen. Dat respecteer ik en stuur ik hen ook terug. Ook daar leer ik van. Aan de kant zetten en doorgaan. Niet iedereen hoeft mij of dit project leuk te vinden.

Omdat ik nu iedere dag schrijf aan de blogs (het lukt me maar niet om vooruit te werken), komt de inspiratie wel makkelijk op. Het schrijven aan mijn boek gaat dus ook heel erg goed. En daar ben ik nog het meest blij mee. (dit was tenslotte ook mijn hoofddoel met dit project). Ik maak grote sprongen voorwaarts en heb er een goed gevoel over. 

En last but not least: morgen kom ik bij ons in Barendrecht op de lokale radio met een kort interview over mijn project. De radio maakster is een Ellen, en wilde naast meewerken aan mijn blog ook graag een item op de radio doen. Natuurlijk wilde ik dat: voor het oproepen van nieuwe Ellens, voor naamsbekendheid en voor de bekenheid van 365dagenproject.

Morgen tussen 11.00 – 11.30 uur te beluisteren op ExxactFM, in de ether 106.4FM, op de kabel 105.9FM. Ik heb er zin in!

Groet, Ellen
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.