Mijn 366 dagen #26/52

Wat leuk, eindelijk ga ik met “Mijn 366 dagen” live op “365 dagen project”!

Afgelopen week was voor mij een beetje “The week after”. Vorig weekend vierde ik mijn halfjaarblogjubileum, blij! Van te voren had ik niet verwacht dat ik dit project zo leuk en inspirerend zou vinden. De week daarvoor was een echte rollercoaster. Het hoofdkantoor van mijn werk gaat naar de US en mijn functie zou ook niet op de huidige locatie blijven. Na een aantal stressvolle uren bleek dat mijn functie en ik toch blijven.. Dat hakte er wel in. Vandaar dat een rustig weekje zeer welkom was! Meer lezen & mijn foto’s zien? Kijk op: http://mirjam366dagen.blogspot.com/
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.