Update na week 17 …

Carnaval heb ik geskipt dit jaar. Tijd (lees:zin) en financiële middelen ontbreken omdat ik over twee weken geniet van drie weken zomer 🙂

Vandaag had ik dus – tussen het poetsen door – alle tijd van de wereld om mijn 365 dagen project weer eens onder de loep te nemen. Ik wist het … liep op mijn eigen website (en hier dus ook) ruim een maand achter met het posten van mijn dagelijkse foto.

Op p365.mickeysplace.nl is dat euvel inmiddels verholpen. Rest de wekelijkse update in het fotoboek en hier. Dat komt er dus even niet van, tijd ontbreekt. MAAR … de dagelijkse foto’s worden nog steeds gemaakt (met een heel enkele keer smokkelen … mijn ‘project’ en mijn ‘regels’).

*zwaait en tot snel*
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.