weekbericht №15 DAG 188 – 194

klok KoffieMAX

Deze week stond in het teken van ‘ons’ mediaoptreden bij KoffieMAX. Sanne, de oprichtster van deze site en enkele redacteuren werden geinterviewd door Myrna Goossen. Zelf was ik er ook bij om (pr)support te bieden. In de uitzending kom ik (gelukkig) niet aan het woord, maar zit wel in het publiek. In het item zie je me zitten achter Jessica, Yvon en Antoinet. 

Mijn projectfoto van die dag (dag 190) heeft met de televisie-uitzending te maken. Deze klok hangt in de studio en werkt. Dat laatste had ik niet verwacht, maar de klok liep echt. Geregeld heb ik op de klok gekeken, omdat we pas op het einde van de uitzending aan de beurt waren.
Het grappige was dat andere props wel nep waren. Het uitzicht bijvoorbeeld. Achter het raam (zonder glas) hangt een afbeelding met een groene heg en een blauwe lucht. Het is zo uitgelicht dat het echt lijkt, maar dat is het niet!

De uitzending heeft voor mij wel wat opgeleverd. Allereerst de ervaring an sich en natuurlijk het ontmoeten van mede-365dagenproject redacteuren. Daarnaast heeft het me ook tot een moment van reflectie en inzicht gebracht. De uitkomst is dat ik het roer ga omgooien.

Het is tijd voor verandering
Het principe van een 365dagenproject vind ik stoer en ook leuk om te doen, alleen merk ik dat ik geen plezier meer beleef aan het fotograferen van de tijd. Dus, lees volgende week mijn update om te zien hoe ik de rest (vanaf dag 195) mijn project invul.

fotobandweek15
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.