Update 21 februari

narcis

Zo. Terwijl ik al meer dan een half jaar elke dag een bloemetje knutsel en een blog schrijf – niet altijd even geïnspireerd, maar wel echt elke dag – ben ik hier na de eerste post schijnbaar weer verdwenen. Alleen schijnbaar, hoor.

Klein probleem is dat ik de verzamelde techniek thuis wel zo ver heb gekregen dat mijn mini-laptopje met een verouderde versie van Firefox en mijn telefoon min of meer gestructureerd communiceren met Facebook, Twitter en m’n dagelijkse blogsite, is het nog niet gelukt om via een van die routes hier iets te plaatsen. En ja, we hebben ook een echte computer, maar die doet er een half uur over om wakker te worden en ik beschik daarvoor niet over voldoende geduld.

Ondertussen heb ik wel nijver doorgeknutseld. Een paar van de bloemetjes van de afgelopen dagen laat ik hier zien. Ik doe m’n uiterste best om niet drie keer achter elkaar dezelfde ‘techniek’ toe te passen. Maar in tijden van crisis (dat wil zeggen, als ik mijn planning dusdanig beroerd in elkaar heb gezet dat ik eigenlijk precies vijf minuten heb om iets te doen) val ik snel terug op wat lijntjes trekken.

(Alle bloemetjes vind je op mijn elke-dag-blog. Leuk als je er een keer een kijkje neemt!)

notitieblokje

roos

schelpen
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.