Week 22/52

De week van er even geen (sleutel)gat meer in zien.

De foto bij het artikel is de foto van een sleutelgat. Volgens mij is dat de eerste keer dat ik heel bewust niet een sleutel of slot gebruikt heb, maar alleen het sleutelgat.

En dat kwam omdat ik zo’n dag had dat ik het allemaal even niet meer zag zitten, je kent ze wel, denk ik, van die dagen. 

Ik merk dat dat soort dagen ook gelijk van invloed zijn op mijn project. Normaal zet ik me er dan toch gewoon toe weer iets te bedenken en ervoor te gaan, maar die dag dacht ik, laat ik het maar eens gewoon benoemen. En dus onstond het sleutelgat idee. (Als in: Ik zie er even geen gat meer in)

Voelt trouwens best erg “bloot” om dat zo publiek te benoemen. De natuurlijke neiging is toch gewoon door te gaan en uit te stralen dat het allemaal wel ok is en gaat met je.

Maar zo heeft mijn project me deze week dus weer iets leren loslaten, namelijk het masker leren laten vallen. (en dat in de week van de start van Carnaval, haha)

Hieronder de foto’s van deze week.

De verhalen erachter op 365sleutels.blogspot.com

1302

Thermometer sleutel

1402

Ontdooide sleutel

1602

Sleutelbos van “collega 365ster” Claire

1702

Vergezochte sleutel, de veiligheidsspeld

1802

Niet vechten jongens, voor iedereen is er een masker 😉

1902

Ook sleutels in Carnavalsoptocht

Tot volgende week!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.