Mijn 366 dagen #27/52

Hallo Allemaal,

Iedereen een goede week gehad? Die van mij stond mn in het teken van mijn zwart-witje, oftewel mijn nieuwe auto. Leuk, hoor… Verder ben ik weer druk geweest met de voorbereidingen voor het vrijgezellenfeest van de buurtjes, gaat heel leuk worden! Trouwens, vorige week was ik helemaal vergeten te melden dat ik 2 blogs heb. Mijn eerste blog is Mijn 366 dagen, waarin ik laat zien waar ik mee bezig ben. Het tweede blog heet Clean House Clear Head. Ik ergerde me zo aan de troep in mijn huis dat ik iedere dag 15 minuten opruim. Althans, dat probeer ik, het lukt niet altijd. Is niet erg, door dit project doe ik al veel meer dan eerst. En das winst!

1330262414N002
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.