3×365 week 9

Alweer week 9 van dit jaar en de lente is in zicht, jippie. Vanmiddag maakte ik deze foto van Blond en Juul. Mijn vriendin Sandra had groente gebracht vanuit haar landwinkel voor de buitendiertjes. Even op de buitentafel gezet en samen gezellig aan de koffie. Haha dachten de kakeldames daar gaan wij vast aan beginnen, dus bovenop te tafel en genieten maar.

Dit tafereeltje brengt me bij aanstaande woensdag waar een aantal 365-dagen-project-redacteuren elkaar gaan ontmoeten met wat lekkers erbij. Lekker smullen en vooral kletsen over wat ons inspireert althans zo zie ik het voor me. Dus ik heb de voorpret al gehad.

Eens kijken wat deze week nog meer gaat brengen in mijn 3 blogs….Ik hoop dat Pip die gisteren weer zo ziek was en dus naar de kliniek moest weer lekker gaat opknappen. Dat Bjorn gaat genieten van de logeetjes Tim en Feline die woensdagavond komen en dat er veel mooi lenteweer komt om in de tuin te werken. De drachtplantentuin en de boomgaard staan op de planning.

Gezellige week allemaal en wie weet zie ik je woensdag! X Esther




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.