duusker 1-60

Oog

Omdat we bij ons thuis nooit goede voornemens hebben per 1 januari (“Als je iets goeds wilt doen, doen het dan nu!”) ben ik op 30 december 2011 met mijn 365dagenproject begonnen. Nu een tussenbalans na 60 dagen:

1. Het valt me mee dat ik nog steeds bezig ben.

2. Dat komt doordat het zo leuk is.

3. Ik kijk veel meer om me heen naar mogelijke onderwerpen.

4. Ik fotografeer veel meer dan vroeger (in mijn projectloze tijd).

5. De kwaliteit van mijn foto’s is nog niet veel beter geworden

6. Soms bereik ik de grenzen van mijn lenzen.

7. Soms is het haastwerk omdat het wel nu moet en het morgen te laat is.

8. De lijst met mogelijke onderwerpen die ik vooraf opgesteld had heb ik nauwelijks gebruikt. Bijna alle onderwerpen dienen zich spontaan aan.

9. Het publiceren van de foto’s (http://fotogalerij.duusker.nl) en het schrijven erover (www.duusker.nl/blog) “dwingen”/motiveren mij om door te gaan.

10. In plaats van een serie kwaliteitsfoto’s is het meer een soort beschrijving van mijn omgeving met behulp van foto’s geworden.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.