He he, eindelijk!

de quotes van week 1

Al in december kreeg ik van Sanne de vraag of ik een van de redacteuren van deze website wilde worden. Heel enthousiast reageerde ik met een JA. Zoals ik heel vaak op vragen/projecten reageer… en dus weinig tijd heb om mijn woorden ook daadwerkelijk in daden om te zetten… 

De afgelopen weken bleef mijn belofte maar achterin mijn hoofd rondspoken. Echt iedere dag dacht ik er wel een keer aan en bedacht ik wat ik zou gaan schrijven. Waarom ik het dan niet deed? Mijn project is iedere dag een quote/kort gedicht twitteren en wat moet ik daar nou over vertellen? Inmiddels ben ik op Twitter ook al op dag 148 beland dus dat wordt hier wel een heel lange terugblik 🙂

Maar nu heb ik de oplossing bedacht!

Tadaaaaaa: Ik begin hier gewoon opnieuw met nummeren! Nou, geweldig toch, dat al die weken piekeren dit heeft opgeleverd *proest*

Omdat ik het wel heel saai vind om hier alleen ‘kale’ tekstregels te plaatsen, maak ik ook een (hopelijk ludieke) foto van de betreffende tekst. Dit pas vanaf volgende week, deze week moeten jullie het met een printscreen doen. 

Groet,

Alexandra
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.