weekbericht №16 DAG 195 – 201

Claire Hoogendijk-van Nunen
dag 198 tijd voor vormgeving

Vorige week had ik het al aangekondigd, ik geef een andere invulling aan mijn project. Het is tijd voor vormgeving!
Dit inzicht ontstond na een half jaar tijdsaanduidingen gefotografeerd te hebben. Ik blijf bezig met mijn dagelijkse project, alleen ligt dit onderwerp dichter bij me en voel ik er meer passie voor. En dat is toch waar het leven om draait, je passie volgen!

Tijd vormgeven

Het principe van een 365dagenproject vind ik stoer en ook erg leuk om te doen. Alleen, ik merkte dat ik geen plezier meer had in het fotograferen van tijd. Vanwege het interview van Sanne en andere redacteuren in KoffieMAX, kwam ik erachter dat ik niet trots was op mijn project. Als ik geinterviewd zou worden, zou ik niet weten wat ik zou moeten vertellen over mijn project. Mijn enthousiasme was ik kwijt. Niet voor het 365dagenproject, maar voor het onderwerp tijdsaanduidingen.
Bij de start van mijn project was tijd en bijbehorende indeling belangrijk voor me. Nu een half jaar later, besef ik dat ik eerste 195 dagen van mijn project mijn tijd heb vormgegeven. Anders gezegd, ik bevond me in mijn ‘tussentijd’ (zie Flow nr. 7, 2010). Ik nam de tijd om bewust stil te staan bij het leven, na te denken over hoe ik verder wil en wat er moet veranderen in mijn leven.
Persoonlijk heeft deze tussentijd vruchten afgeworpen, zoals nieuwe inzichten, durf en energie. De keuze om over te stappen naar een nieuw onderwerp is er daar ook een van.


Tijd voor vormgeving

Om mij heen zie zoveel mooie en bijzondere dingen, waar ik me over verwonder. Die schittterende dingen inspireren me en dat wil ik vastleggen. De inspiratie ligt voor het oprapen en soms doe ik dat ook letterlijk. Een veer, een oude scherf of een stuk papier.

Kortom, vanaf dag 195 maak ik tijd voor vormgeving.

weekoverzicht16
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.