Mijn 366 Dagen Week 28/52

Dit was weer een bijzondere week! Twee prijzen gewonnen, mijn 200-e blog gevierd en met mijn mammie naar de schouwburg geweest. Ik ben niet zo dol op verjaardagsfeessies, meestal regel ik zoiets voor haar. En het was gaaf! Mochten jullie de kans krijgen om naar Woodstock te gaan: doen! Van Esther kreeg ik zondag de Liebster Blog Award, waarvoor nogmaals heel veel dank!

Ik ga de Award zeker nog doorgeven, dat volgt later. Mijn Franse Bulletje Anne heeft een Brief met een Kwisepl in de wacht gesleept, met deze inzending heeft ze waardebonnen van Pets Place gewonnen. Heel fijn! Ze wil nu ook een eigen blog.. Voorlopig is Mme nog steeds te vinden op Mijn 366 dagen

Verder ben ik vrolijk verdergegaan met het opruimen van mijn huis: iedere dag 15 minuten. En dan na heb ik na 365 dagen eindelijk een Clean House & een Clear Head!

Fijn week allemaal,

Mirjam

1330876492N037
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.