3×365 week 10

Een week vol kleur en gezelligheid. Allereerst natuurlijk schrikkeldag waar een aantal van ons in Ede bij elkaar kwamen. Spannend maar zo enorm leuk! Er was van alles gebakken en meegenomen. Op de tuinderij logeetjes, Tim en Feline dus alle dieren zijn weer volop verwend. Silje ook nog jarig, feest! Pip heeft een goede week gehad en Bjorn en ik hebben de bakfiets verkocht en deze is enorm goed terecht gekomen in België bij Maike, Ronja en Ice!

Deze week begint minder vrolijk, Sep is niet meer. Een markante hond, dogblogvriend van Bjorn en een trouwe bachbloesemklant van mij. Wat zal Sep gemist worden door zijn lieve baasjes, zusjes en fans. Deze week wil ik als we de rust hebben ook bloed laten prikken bij Pip. Waarschijnlijk speelt er toch een onderliggende ziekte mee in haar weerstandsverhaal…Ik wil het eigenlijk zo niet weten maar wel beter om het te weten hè?! En wordt het uitsluiten dan vier ik een feestje komen jullie dan ook? Op de tuinderij gaan we flink door met zaaien, kweken en snoeien. Fijne week allemaal en suc6 met alle mooie projecten.
 




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.