Mijn 366 dagen 29/52

Alweer een week voorbij… Wat gaat het toch snel! Het was weer een enerverende week: Miss Anne & moi stonden in een magazine, het was Internationale Vrouwendag en mijn Round Robin is gearriveerd. Dat is zo’n leuk project, je maakt een boekje met allerlei crea-creaties voor je Round Robin Partner.

De eerste 10 pagina’s ofzo vul je zelf en de rest is voor je partner. Heel spannend en erg leuk om te doen! Kijk voor meer over mij en mijn belevenissen in week 29 op Mijn 366 dagen en voor mijn opruimwerkzaamheden op Clean House Clear Head. Ik heb nl ook nog opgeruimd! O ja, ik heb ook nog de Liebster Blog Award uitgereikt! 🙂

1331463373N031
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.