Mijn 366 Dagen 30/52

Voor de verandering eens m’n post op zaterdag ipv zondag. Ik zou natuurlijk ook aan de gigastapel strijk kunnen beginnen, maar ja… Geen zin! Mijn week stond mn in het thema van de cursus die ik de afgelopen dagen heb gevolgd. Behoorlijk intensief en echt wel wennen om weer in de schoolbanken te zitten.

Maar wel erg leuk en erg inspirerend! Met la petite Francaise heb ik een middagje gespijbeld van het werk, heerlijk! En Anouk was ook super. Door de drukte heb ik even niets gedaan met het iedere dag opruimen, maar dat heb ik vandaag weer opgepikt. Kijk maar op: Mijn 366 Dagen en op Clean House Clear Head. Fijne zondag!

1332014435N056
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.