weekbericht №19 DAG 216 – 222

De foto van deze week (dag 219) komt uit mijn archief, net zoals de foto van dag 217. Het theezaklabeltje zit in een map met andere kleine dingen, zoals plastic muntjes, kledinglabeltjes en nog veel meer. Niet altijd kan ik de reden waarom ik het heb bewaard achterhalen. Dat vind ik nu zo leuk aan mijn 365dagenproject, een verzameling van inspiratiemomenten aanleggen!  

Het leuke van archiefjes en een portfolio is dat je even weer terugkeert naar het moment dat je het maakte of selecteerde. De foto van deze week hoort ook in dat rijtje thuis. 

In het eerste jaar van de kunstacademie heb ik een korte workshop papier maken gevolgd. Van oud papier pulp maken en dan met een zelfgemaakt schepraam papier scheppen. Dat was de basis. Het leukste was het papier bewerken met verschillende materialen. Dat kan met foto’s, bloemen of ieder ander voorwerp wat je kan bedenken wat in papier kan blijven zitten. Toendertijd heb ik een serie met (alledaagse) voorwerpjes van gelijke grootte maar met verschillende vormen gekozen. 

Het was leuk om te doen en vooral leerzaam om het proces zelf eens mee te maken. Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel en daarom vond ik het een interessant project. Over een tijd ga ik dit aan mijn zoontje leren. Zelf lekker kliederen en creëren, heerlijk!

weekoverzicht19
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.