weekbericht №20 DAG 223 – 229

tijdvoorvormgeving.blogspot.com
weekfoto 20

Dit is al mijn twintigste weekbericht op deze site. En afgelopen zondag heb ik mijn 229e foto gemaakt. Kortom, nog (maar) 136 dagen te gaan. De foto-opbrengsten van deze week zijn divers. Het overzicht zie je onder de tekst staan. Iedere week kies ik mijn favoriete foto uit de selectie van zeven en deze wordt de foto van de week. Deze week is het een gedeelte van een Theaterfestival-poster uit 1989 (dag 226).

Ieder jaar wordt in augustus het Theaterfestival Boulevard in ‘s-Hertogenbosch georganiseerd. Echt een super festival, waar de Bossche bevolking en mensen van daarbuiten een kijkje komen nemen gedurende 11 dagen.

Vanaf 1985 is Theaterfestival Boulevard (tot aan 1988 heette het Boulevard of Broken Dreams) een vaste prik in het zomerseizoen op de Parade. Sinds 2004 reist het festival ook door de stad heen. In de Bossche Broek is het fijn vertoeven, terwijl je naar een voorstelling kijkt. 

De affiches van het festival worden ieder jaar door het duo Yell & Yonkers ontworpen. Zo ook de poster waar ik afgelopen donderdag een gedeelte van heb gefotografeerd. Het hing op de wc-deur van Cafe Voltaire in ‘s-Hertogenbosch. Een plek waar je echt lekkere koffie kan drinken. De lunch en taartjes zijn ook een aanrader, alles wordt met (H)eerlijke ingredienten gemaakt. Het is niet alleen een cafe, maar ook een kunstruimte. Tevens hangen er veel aankondigingen van kunstprojecten. Zo ook, de oude poster uit 1989.

weekoverzicht20
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.