Mijn 366 Dagen 32/52

Het was een inspirerende week! Ik had maar liefst 3 workshops.. Tja, dat krijg je als je alles leuk vindt en niet kunt kiezen! 🙂 Kijk op Mijn 366 Dagen voor de workshops Schrijven tussen Paarden, Kleur & Interieur Styling en Bachbloesem. De laatste was bij Esther. En tussen de bedrijven door heb ik het opruimen ook weer opgepakt, kijk maar op Clean House Clear Head. Fijn. Fijne zondag allemaal, geniet ervan! Ga ik ook doen.. 🙂

1333274878N005
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.