3×365 week 15

Het was een drukke week, de week van mijn verjaardag, de verjaardag van Emma en Bregje en het tuttige tasje. Donderdag heb ik namelijk met Berna en Jos een tasje gevilt, ze werden alle 3 totaal verschillend. Mijn tuttige tasje heb ik opgeleukt met uiteraard een hartje en een roosje. Niks meer aan doen helemaal leuk. Heerlijk om met wol bezig te zijn en van de ge-ijkte viltpaden af te wijken. Ben heel stiekem al aan het brainstormen over een nieuw 52 weken project als de 1e is afgerond. En dat wordt absoluut een creatief project.

Deze week wordt spannend voor Pip want dit is de eerste week zonder vitamine B-injecties. Bjorn zit lekker in zijn velletje en op de tuinderij verloopt ook alles naar wens. Afgelopen zaterdag stonden we met eetbaar hout op het paasfestijn van de Landwinkel in Ingen en ondanks het frisse weer was het een groot succes.

Fijne week allemaal en hopelijk komt de zon snel weer tevoorschijn.

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.