De laatste..

Vandaag is het dag nummer 219 in mijn project. Al een heel eind op weg dus.

Sinds de vorige update heb ik gelukkig de lol wel weer te pakken met mijn project.

Dat komt ook vooral door de lieve reactie’s van “mede365gekken” en andere mensen om me heen.

Spontaan komen er weer allerlei foto’s etc. binnenrollen.

Nu is dat eigenlijk totaal niet het probleem van het dipje, het lukt me wel om elke dag iets te verzinnen en te vinden. Ik beleefde er gewoon niet meer zo’n lol aan. Het voelde een beetje als een last.

Gelukkig is dat dus over.

Wat helaas niet over is, is het feit dat het bijwerken en bijhouden van deze blog me minder plezier geeft.

En daarom heb ik een moeilijke beslissing genomen.

Ik ga stoppen met het bijwerken van deze site.

En eigenlijk is dat gelijk ook waar mijn project over gaat, loslaten wat je “kost” en koesteren wat je “brengt”.

Vandaar ook de foto van het doorbroken slot. Iets te vrolijk plaatje, maar zo voelt het wel. Een soort van bevrijding na hevig getwijfel.

Zeker na alle reacties van mensen op het dipje in mijn project, voel je je bijna schuldig, zeker omdat qua tijdsbesteding en inspanning mijn project niet zoveel voorsteld. Om die reden zou ik er ook nooit mee stoppen.

Toch heb ik besloten dat ik vooral mijn eigen gevoel moet volgen en daarom dit besluit.

Ik zal zeker de leuke projecten blijven volgen, en ik zal ook zeker mijn project gaan afmaken, alleen niet meer hier.

Mocht je toch nog eens willen kijken naar de sleutels dan kun je me vinden op 365sleutels.blogspot.com en op twitter onder A’lies67. Daar blijf ik gewoon elke dag braaf mijn fotootjes posten.

Zoals gezegd, ik blijf hier zeker af en toe kijken naar de mooie dingen en ik wens jullie allemaal heel veel geluk en vooral plezier met jullie projecten!

Annelies
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.