3×365 week 16

Achter de wolken schijnt de zon!

Voor Pip in ieder geval wel het was afgelopen week erg spannend hoe ze het zonder haar wekelijkse vitamine B injectie zou doen. En ik kan verklappen dat ze de week heel goed is doorgekomen. Laat de echte zon nu ook maar achter die wolken tevoorschijn komen. Het is gewoon koud als het zonnetje achter de grijze wolken is. En de nachtvorst blijft ook maar aanhouden. Voor de Tuinderij ook niet heel erg gunstig dit weer. Zeker niet voor de jonge fruitboompjes. Bjorn had gisteren een topdag, wij vierden onze verjaardagen dus dat betekende veel spelen. En spelen bij koeler weer gaat Bjorn beter af dan als de zon volop schijnt.

Aankomende week ga ik volop mijn nieuwe houtbrandertje gebruiken met 5 verschillende brandpunten (soort soldeerbout waarmee je in hout kan schrijven en tekenen) Er liggen al heel wat gedroogde zwerfhoutjes te wachten. Ook mijn eerste zitting in de programma-raad van Amerongen wordt donderdag een feit. En dan Berry nog maar een keer lief aankijken of hij een nieuwe binnenband wil plaatsen in de platte band van Bjorn zijn koets.

Fijne week allemaal en misschien allemaal een zonnedansje doen?
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.